Ens plau comunicar-vos els actes que se celebraran el dia 19 de juny:
A les 12h, celebració d'una missa amb l'acompanyament de la Coral Atzavara i la Colla Sardanista Infantil de l'Agrupació.
A continuació, desplaçament al Monument a la Sardana on es farà una Ofrena Floral per commemorar la Diada Universal de la Sardana.
Seguidament ens desplaçarem al restaurant Celmar "Ca la Cèlia".
Tot seguit Dinar de Germanor.
A les 20h, a la plaça d'Anselm Clavé, Audició de sardanes amb
la Cobla Iluro
Menú del dinar
Primer:
- Amanida de peix i marisc (amb peixos marinats de la casa)
i Vinagreta de Módena amb fruits secs
Segon, a escollir:
- Tronc de lluç de palangre amb broqueta de llagostins i de bisqué de cranc (marinera)
- 1/2 espatlla de xai al forn amb guarnició
Postres:
Pastís d'Aniversari
Celler:
- Vi rosat Cabernet Saubignon d'en J.Sardà
- Cava J. Sardà Brut Nature Reserva
- Aigües minerals i cafès
Preu per persona:
28 euros socis / 30 euros No socis
Menú infantil:
15 euros
Telèfons informació:
Montserrat Clapés 93 761 18 56
Dolors González 93 765 34 47
A les 12h, celebració d'una missa amb l'acompanyament de la Coral Atzavara i la Colla Sardanista Infantil de l'Agrupació.
A continuació, desplaçament al Monument a la Sardana on es farà una Ofrena Floral per commemorar la Diada Universal de la Sardana.
Seguidament ens desplaçarem al restaurant Celmar "Ca la Cèlia".
Tot seguit Dinar de Germanor.
A les 20h, a la plaça d'Anselm Clavé, Audició de sardanes amb
la Cobla Iluro
Menú del dinar
Primer:
- Amanida de peix i marisc (amb peixos marinats de la casa)
i Vinagreta de Módena amb fruits secs
Segon, a escollir:
- Tronc de lluç de palangre amb broqueta de llagostins i de bisqué de cranc (marinera)
- 1/2 espatlla de xai al forn amb guarnició
Postres:
Pastís d'Aniversari
Celler:
- Vi rosat Cabernet Saubignon d'en J.Sardà
- Cava J. Sardà Brut Nature Reserva
- Aigües minerals i cafès
Preu per persona:
28 euros socis / 30 euros No socis
Menú infantil:
15 euros
Telèfons informació:
Montserrat Clapés 93 761 18 56
Dolors González 93 765 34 47