dilluns, 23 de novembre del 2009

37è Concurs de Colles Improvisades


clic damunt la imatge per veure-la en gran

Dimarts dia 8 de desembre Malgrat de Mar acull un any més el Concurs de Colles Improvisades. Amb aquesta edició ja en sumen trenta-set. El concurs es farà durant la celebració de la Festa Major de Sant Nicolau. S’ha dividit en dues parts. La primera començarà a dos quarts de dotze del migdia al parc de Can Campassol. Després, continuarà al pavelló Germans Margall a partir de les cinc de la tarda.
Les colles sardanistes participants -formades per cinc o sis parelles- es podran inscriure just abans de començar el concurs -al mateix parc- i hauran de ser colles que no hagin format part en cap dels concursos oficials que s’han celebrat al llarg de l’any.
Hi haurà premis per a tots els qui participin a la Sardana de Lluïment.
Enguany, les cobles escollides per al concurs han estat les mateixes de l’any passat: la Jovenívola de Sabadell i la Principal del Llobregat, que faran sonar sardanes de Conrad Saló, Josep Cassú i el malgratenc Pep Busquets, entre d’altres.
Amb l’edició d’aquest concurs i el Concert de Santa Llúcia del dia 20 de desembre, l’agrupació sardanista de Malgrat de Mar tanca les activitats programades per aquest 2009.

font: MC